Betty de Keizer

De drijvende kracht achter De Groene Keizer is Betty de Keizer.

feest-Ria-cropSinds 1994 zet Betty zich in voor mens en milieu. Zij werkte mee aan vele projecten in binnen- en buitenland. In 2006 startte zij haar eigen bedrijf De Keizer Kennismakelaar: verbinden van kennis in ondernemen mét winst en meerwaarde voor jezelf, de onderneming, het milieu en de ander. In 2013 werd daaruit De Groene Keizer geboren: Business by Nature, ondernemen in verbinding met de natuur. Ondernemen binnen de draagkracht van de aarde. Ondernemen met je hart zonder je hoofd te verliezen.

Betty laat je met hoofd (kennis), hart (inspiratie) en handen (projectmanagement) zien wat jij privé en zakelijk, hier én nu kunt doen voor een wereld waar we allemaal van dromen.


Gangmaker en inspirator

Haar enthousiasmerend vermogen brengt alles en iedereen in beweging.


Bevlogen en bewogen

Samen voor een eerlijke en voor alles wat leeft heerlijke wereld. Dat is wat Betty drijft.


Netwerker en verbinder

Met haar kennis en uitgebreide netwerk weet zij als geen ander de juiste partners bij elkaar te brengen.


Portfolio

Betty voerde opdrachten uit voor (semi-)overheden, MKB-bedrijven, zorginstellingen, havens en jachthavens. Haar ervaring is breed en divers. Van strategische conceptontwikkeling tot project- en programmamanagement, van het voorbereiden van convenanten tot het organiseren van internationale masterclasses en events. Een selectie van uitgevoerde opdrachten vindt u hier.


Meer weten? Neem contact op met De Groene Keizer.

____________________________________


Referenties

Wat anderen zeggen.


Inno Kock (vennoot Lazuur food community Wageningen):

“De Groene Keizer is een koploper: zij zegt, wat gezegd moet worden. De boodschap is niet altijd aardig; vaak is die wel waardig(heid). Haar netwerk is (en kwaliteiten zijn) superieur.
Betty is Betty: als zij aanwezig is, is zij er en is haar betrokkenheid voelbaar.”


Karen Jonkers (C-REALIST):

“Betty is een empathisch en ethousiast leider die betrokkenen in een sociaal weefsel opneemt en samen in beweging zet. Ze brengt harmonie, benut kansen on the fly en weet energie te genereren in de meest zware omstandigheden. Haar teksten, zowel gesproken als geschreven, bieden inzicht en – realistisch – optimisme. Als ze werkt wordt er meer gerealiseerd dan alleen de doelen.”