Delen en inspireren

Betty de Keizer |

Wat kom ik in mijn netwerk toch telkens weer leuke initiatieven, mensen en projecten tegen. En wat zou ik die graag met jullie allemaal delen. Gewoon omdat ze zo leuk zijn en je blij maken. Of omdat ze je aan het denken zetten, inspiratie geven of ontroeren.

Tijd voor actie!
Met ingang van september 2012 laat ik op deze plek telkens iemand anders aan het woord. Gewone mensen uit mijn netwerk die iets leuks, interessants, belangrijks, prikkelends et cetera met anderen willen delen. Eigenlijk gewoon een TEDx in het klein dus.

Kennis delen doet kennis groeien.
Inspiratie delen creëert nieuwe ideeën.
Gedachten delen zet aan tot denken.
Schoonheid delen maakt blij.

De eerste bijdrage die in september op deze plek zal verschijnen, is van Hay Geraerdts, docent Fontys Hogeschool Eindhoven. Waar hij het over gaat hebben, hou ik nog even geheim. Maar wie hem kent, heeft vast zijn vermoedens 😉

Zelf ook een leuk onderwerp om aandacht aan te besteden? Neem contact op met De Keizer Kennismakelaar

terug naar de homepagina