YouBeDo-er van de maand

Betty de Keizer |

Na het initiatief van “de Boekenkast van” lanceerde YouBeDo begin dit jaar een volgend idee: “YouBeDo-er van de maand”. En deze maand, de maand mei, ben ik dat. Lees het interview hier.

Sinds ik van het bestaan van YouBeDo weet, koop ik alle boeken die ik via internet koop, bij YouBeDo. Want boeken die je bij YouBeDo koopt zijn net zo duur als bij andere aanbieders, alleen gaat bij YouBeDo consequent 10% van de aanschafprijs naar een goed doel naar keuze! Dan ga je toch niet naar Bol.com? Dan ga je voor je boek naar YouBeDo!

Het lijkt telkens zo’n futiel bedrag wat je schenkt, meestal slechts een paar euro. Maar toch, als je ziet welke bedragen per jaar dat voor de verschillende doelen oplevert, dan neem ik mijn petje af voor dit concept.

partner_logo_groen Dus, als je toch een boek gaat kopen via internet, doe dat dan (voortaan) via YouBeDo. En nee, ik maak geen reclame omdat ik nu toevallig YouBeDo-er van de maand ben, maar gewoon omdat ik hun concept geweldig vind. Daarom ook ben ik ambassadeur van YouBeDo.

terug naar de homepagina